Home Elektronik & Elektronik Breaker & Protector Sirkuit Sirkuit
816 produk sing ditemokake saka

Produsen & Pemasok Breit Sirkuit

China Technical Specification 36kv Automatic Circuit Recloser

Potongan: US $ 10000.00 / Potongan
Min. Pesenan: 1 Potongan
    Service environmentAir temperature:Maximum temperature: +40C; Minimum temperature:-20CAltitude above sea level:Maximum i...

China Technical Specification 33kv Automatic Circuit Recloser

Potongan: US $ 10000.00 / Potongan
Min. Pesenan: 1 Potongan
    Service environmentAir temperature:Maximum temperature: +40C; Minimum temperature:-20CAltitude above sea level:Maximum i...

China Technical Specification-12kv Automatic Circuit Recloser Stainless Steel

Potongan: US $ 10000.00 / Potongan
Min. Pesenan: 1 Potongan
    Service environmentAir temperature:Maximum temperature: +40C; Minimum temperature:-20CAltitude above sea level:Maximum i...

China Technical Specification-11kv Automatic Circuit Recloser

Potongan: US $ 10000.00 / Potongan
Min. Pesenan: 1 Potongan
    Service environmentAir temperature:Maximum temperature: +40C; Minimum temperature:-20CAltitude above sea level:Maximum i...

China Ndb5z4 63 1p0-R 63A 1p Device DC Circuit Breaker MCB

Potongan: US $ 0.30 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sing dhuwur
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur

China Ndb5z4 10 1p0-R 10A 1p Device DC Circuit Breaker MCB

Potongan: US $ 0.30 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sing dhuwur
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur

China Ndb5z4 32 1p0-R 32A 1p Device DC Circuit Breaker MCB

Potongan: US $ 0.30 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sing dhuwur
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur

China Ndm1-63 C32 1p 32A MCB Mini Circuit Breaker

Potongan: US $ 0.30 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sing dhuwur
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur

China Ndb1-63 C32 1p 32A MCB Mini Circuit Breaker

Potongan: US $ 0.30 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sing dhuwur
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur

China CT 03 Mesin Operasi Mesin Jahitan Motret Spring Spring

Potongan: Kontak Supplier
Min. Pesenan: 10 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sing dhuwur
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit Biasa

China CT 07D Motor Mekanisme Operasi

Potongan: US $ 450.00 / Potongan
Min. Pesenan: 5 Potongan
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sing dhuwur
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit Biasa

China 630A-4000A Nyegah Hubungan Circuit Breaking Breaking Circuit Voltan Tinggi

Potongan: US $ 30.00 / Potongan
Min. Pesenan: 1 Potongan
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sing dhuwur
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit Biasa

China 10ka MCB 2p DC 450V Circuit Breaker

Potongan: US $ 8.00 / Potongan
Min. Pesenan: 5 Potongan
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sithik
  • Operasi: Tipe Manual
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur

China Laras 3 Pole 4 Pole MCCB 63A 100A 160A 250A 400A 630A 800A 1000A 1250A 1600A Nsx Circuit Breaker Breaking

Potongan: US $ 50.00 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sithik
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit Biasa

China F360 F364 RCCB F362

Potongan: US $ 5.00 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sithik
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur

China F360 F362 F364 Piranti Saiki Tetep RCD ELCB F362 RCCB saiki Duwe Circuit Breaker RCCB Reguler saiki

Potongan: US $ 5.00 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sithik
  • Operasi: Jinis Elektrik
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur

China 1.13 1.45ln Bench Tes

Potongan: US $ 9000.00 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
    A voltase input 380V10 50HzB Tanduran uji ditrapake kanggo produksi MCB ing antarane cagak tikel pindho ...

Garis Manual Nglumpatake Mini Circuit Breaking Lineature

Potongan: US $ 9000.00 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • Mecah Kapasitas: Breaking Circuit voltase sithik
  • Kacepetan: Breaking Circuit kacepetan dhuwur
  • Arc-extinguishing Medium: Air

Piawaian Piandel China IecBS En 600439-3 Box Breaker Box

Potongan: Kontak Supplier
Min. Pesenan: 10 Potongan
    Data TeknisI selaras karo standar IEC 60439-3 lan BS EN 600439-3 Lembar baja 12mm baja High quality epox ...

Garis Rapat Pemanasan Mini Circuit Dz47 China

Potongan: Kontak Supplier
Min. Pesenan: 10 Piece
    A voltase input 220V10 50HzB Sampeyan ditrapake kanggo produksi MCB ing antarane cagak tikel kaping pindho telung cagak lan papat ...
Apa sampeyan ora nemokake apa sing dikarepake?

Pertandhingan Supplier kanthi akurat

Kirim panjaluk sing tepat kanggo nemokake Pemasok Cina sing pas.
Panyuwunan Kirim Post

Tandha Produk

Tetep dianyari babagan sing anyar lan populer ing pasar.
Tandha Produk