Home Metallurgy, Mineral & Energi Logam & Produk Non-ferrous germanium
2 produk sing ditemokake saka

Germanium Manufacturers & Suppliers

China Pure 99.999% 5n Light Grey Nanopowder Germanium Powder

Potongan: US $ 630.00 / kg
Min. Pesenan: 1 kg
  • aplikasi: Penerbangan, Elektronik, Industri, Medis, Bahan Kimia
  • bentuk: powder
  • Standard: ASTM

China PVD Coating Thin Film Evaporator Magnetron Sputtering

Potongan: US $ 100.00 / Piece
Min. Pesenan: 1 Piece
  • aplikasi: Kaca / Logam / Plastik / Lapisan Keramik
  • Purity: > 99.99%
  • certificate: TUV/SGS/Ce/RoHS
Apa sampeyan ora nemokake apa sing dikarepake?

Pertandhingan Supplier kanthi akurat

Kirim panjaluk sing tepat kanggo nemokake Pemasok Cina sing pas.
Panyuwunan Kirim Post

Tandha Produk

Tetep dianyari babagan sing anyar lan populer ing pasar.
Tandha Produk