Home Lampu & Lampu Seri Encapsulation LED LED Super Flux
9 produk sing ditemokake saka

Super Flux LED Manufacturers & Suppliers

China Super Flux LED Piranha LED Flat Top Super Flux LED

Potongan: US $ 0.52 / Piece
Min. Pesenan: 1000 Piece
  • Power: 0.24W
  • Rating IP: ora Waterproof
  • Emitting Warna: Abang, Kuning, Biru, Ijo, Putih

China LED Lampu Biru Hijau Biru Kuning Biru Biru 4 pins

Potongan: US $ 0.14 / Piece
Min. Pesenan: 1000 Piece
  • Power: 0.06W
  • Rating IP: ora Waterproof
  • Emitting Warna: Abang, Kuning, Biru, Ijo, Putih

Profil LED Cahya Paling Cahya Ultra Light LED

Potongan: US $ 0.15 / Piece
Min. Pesenan: 1000 Piece
  • Power: 0.06W
  • Rating IP: ora Waterproof
  • Emitting Warna: Abang, Kuning, Biru, Ijo, Putih

Flap Top LED Flux Top - RoHS

Potongan: US $ 0.40 / Piece
Min. Pesenan: 1000 Piece
  • Power: 1W
  • Rating IP: IP50
  • Emitting Warna: RGBW

LED Flux Super Kanggo Ruangan njaba

Potongan: US $ 0.60 / Piece
Min. Pesenan: 1000 Piece
  • Power: 1W
  • Rating IP: IP68
  • Emitting Warna: RGBW

LED (5mm Super Flux LED) Mimpin RoHS Gratis

Potongan: US $ 0.05 / Piece
Min. Pesenan: 1000 Piece
  • Power: 1W
  • Rating IP: IP50
  • Emitting Warna: RGBW

LED Super Flux kanthi Akeh warna - Putih / Abang / Biru / Ijo

Potongan: US $ 0.01 / Piece
Min. Pesenan: 1000 Piece
  • Power: 1W
  • Rating IP: IP68
  • Emitting Warna: Putih

P10 Modul LED Pinggir Putih njaba PXNUMX

Potongan: US $ 5.00 / Piece
Min. Pesenan: 100 Piece
  • Power: 120W
  • Rating IP: IP67
  • Emitting Warna: Putih

Lampu Strip LED Lampu Gantungan Daya Tinggi kanthi 1 Meter Length

Potongan: US $ 3.30 / Potongan
Min. Pesenan: 1000 Potongan
  • Power: 10W
  • Rating IP: IP66
  • Emitting Warna: Putih Kaleng
Apa sampeyan ora nemokake apa sing dikarepake?

Pertandhingan Supplier kanthi akurat

Kirim panjaluk sing tepat kanggo nemokake Pemasok Cina sing pas.
Panyuwunan Kirim Post

Tandha Produk

Tetep dianyari babagan sing anyar lan populer ing pasar.
Tandha Produk