Tipe Bisnis:
Perusahaan Dagang
Rangkaian Bisnis:
Modul Surya, Apis, Topeng Pasuryan
Pembentukan:
2007
Kapabilitas R&D:
OEM, ODM
Layanan OEM / ODM
Sample Available

Topeng Proteksi, Topeng Pakai, Produsen / pemasok Topeng Medis ing China, nawakake Masker Wajah 3 Ply kanggo Gunakake Medis lan Sipil, Peralatan Proteksi Medis, Sarung Tangan Karet kanggo Gunakake Medis, Peralatan Proteksi Medis kanggo Tangan, Sarung Tangan Ukuran Dewasa kanggo Antibakteri Perlindhungan Medis utawa Sipil lan sapanunggalane.

Area Lokal Jinan, Shandong, China
Kaca Ngarep Supplier Kesehatan & Kedokteran Peralatan Medis Peralatan Kesehatan Liyane China KN95 Topeng FFP2 Topeng Ngatasi Proteksi Virus kanggo Panganggone Kesehatan Sipil

China KN95 Topeng FFP2 Topeng Ngatasi Proteksi Virus kanggo Panganggone Kesehatan Sipil

Njaluk Price Paling Baru
Min. Rega Order / Rujukan FOB
10000 Piece US $ 0.78 / Piece
Wilayah Lokal: Jinan, Shandong, China
Kapabilitas R&D: OEM, ODM, Liyane
Syarat-syarat pembayaran: LC, T / T, PayPal
warna: Putih
paket: Kardus Kothak lan Plastik
aplikasi: Perlindhungan Kesehatan
deskritik

BFE95%
lapisanLapisan 5
WangunTopeng rai segitiga
paket20pc / kothak njero, 40 kothak / karton
MOQ1.000.000
fungsiAnti-bledug, anti-virus, anti bakteri, anti-ambu ora enak
aplikasiPanggunaan saben dinane, panggunaan sipil, panganan / elektroindustri nik, laboratorium...
Size14x15cm
MaterialKatun filter elektrostatik njaba kain sing ora dirajut


Kain non-dirajut kulit sing ramah, topeng iki entheng lan confortable. Bisa digawe dowo, bisa diatur karo jinis sirah / rai apa wae.
Kabeh indikator efisiensi saringan ndhuwur 95%, nyegah lebu efektif, gaz iritasi, alergi, debu industri. Kanggo dienggo saben dinane.



Kirim pesen menyang supplier iki

*from:
Kanggo:
JINAN BESTRADE INTERNATIONAL CO., LTD.
*Pesen:

Ketik antarane 20 nganti 1,000 karakter.

*Kode email:
Iki dudu apa sing sampeyan goleki? Kirimake Panjaluk Sourcing Saiki