Tipe Bisnis:
Produsen / Pabrik
Pembentukan:
2012
Kapabilitas R&D:
ODM, OEM, Liyane
Layanan OEM / ODM
Sample Available

Woven Clothing Labels, Clothing Woven Label, Care Labels manufacturer / supplier in China, offering Clothing Label, Woven Label, Garment Label, Textile Label, Fabric Label, Main Label, OEM Printed Cartoon Design Plastic PVC LED Flashing Clothing Label, LED Decoration Lights Sticker Mini LED Lights for Crafts and so on.

Area Lokal Jian, Jiangxi, China
Kaca Ngarep Supplier Keamanan & Perlindungan Produk & Perlindhungan Keamanan Topeng Pasuryan Protective China N95 Kn95 Ffp2 Topeng Tukang Manufaktur Pembedahan Kedokteran Dis95able KnXNUMX Topeng Masker Harga Debu Fa

China N95 Kn95 Ffp2 Topeng Tukang Manufaktur Pembedahan Kedokteran Dis95able KnXNUMX Topeng Masker Harga Debu Fa

Njaluk Price Paling Baru
Min. Rega Order / Rujukan FOB
10000 Piece US $ 1.64 / Piece
Wilayah Lokal: Jian, Jiangxi, China
Kapabilitas R&D: OEM, ODM, Liyane
Syarat-syarat pembayaran: LC, T / T, PayPal
Aplikasi Topeng: Topeng Proteksi Kesehatan
Certification: FDA, CE, ISO, RoHS
Size: 17cm * 9.5cm

Disposable Cheap PP Face Mask Resistance Novel Coronavirus

N95 Kn95 Ffp2 Topeng Produsen Surgical Medical Disposable Kn95 Topeng Pasuryan Topeng Lembu Respirator Bucu Tuku Topeng N95
N95 Kn95 Ffp2 Topeng Produsen Surgical Medical Disposable Kn95 Topeng Pasuryan Topeng Lembu Respirator Bucu Tuku Topeng N95
N95 Kn95 Ffp2 Topeng Produsen Surgical Medical Disposable Kn95 Topeng Pasuryan Topeng Lembu Respirator Bucu Tuku Topeng N95

N95 Kn95 Ffp2 Topeng Produsen Surgical Medical Disposable Kn95 Topeng Pasuryan Topeng Lembu Respirator Bucu Tuku Topeng N95

deskritik:

fitur:

disposable KN95 masks, sanitary and conveniPeralatan Pabrik Kanggo Elektronik & Elektron ent for using.

Digawe saka materi sing bermutu tinggi, aman, alus lan kepenak.

Saringan 95%, nyedhiyakake pangreksan anti-bakteri lan anti-bledug kanggo sampeyan.

Nglindhungi saka partikel udhara lan polusi.

Elastic straps and adjustable nose clip for different face shapes and sizes. PBoiler & Tungku erfect for daily use andPotong & Tong kegiatan ruangan.
Anti-virus

Transmisi anti virus

Anti droplet transmission

Anti poLayanan Customized kanggo Mesin llution

Anti-Debu

Anti Bacteria

Anti PM2.5

Nyaring PM2.5, virus, bakteri, kuman, lan bahan sing mbebayani ing udhara, nglindhungi kesehatan!

Warna: Putih

Size: free,unisex

Ketik: kuping sing ngagemMeter kanggo Cairan & Gas

Bahan: kain bukan tenun medis sing bermutu, dll

specifications:

specifications:

Bahan: Kain Non-anyaman

Standar: GB2626-2006 KN95

Kelas Perlindhungan: KN95

Tingkat Filter: ≥95% (partikel 0.075μm)

Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll

Paket kalebu:

10*Mask

Cathetan:

Cathetan:

1) Topeng bisa uga beda karo gambar ing sawetara bagean, strukture lan warna, lsp amarga macem-macem produksi wektu lan sawetara dandan rampung, matur suwun karo pangerten sampeyan.

2) Gaya campuran ing pembungkus sade kedadeyan (nanging kabeh topeng duwe fungsi sing padha lan struktur sing padha), matur suwun karo pangerten sing apik.

Kirim pesen menyang supplier iki

*from:
Kanggo:
NANJING ANGELA LABEL CO., LTD.
*Pesen:

Ketik antarane 20 nganti 1,000 karakter.

*Kode email:
Iki dudu apa sing sampeyan goleki? Kirimake Panjaluk Sourcing Saiki