Tipe Bisnis:
Produsen / Pabrik
Rangkaian Bisnis:
Perabot Luar Negeri, Kursi Swing, Sofa Ruangan, Setel Makan, Chaise Lounge, Payung Luar Negeri
Pembentukan:
2001
Kapabilitas R&D:
OEM, ODM, Merek Brand, Liyane
Katentuan Pangginaan supados langkung Pembayaran:
LC, T / T, D / P, Western Union
Pasar Utama:
Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Oséania, Timur Tengah, Asia Wétan
Nilai Output Tahunan:
5 Juta - 10 Yuta dolar
Layanan OEM / ODM
Sample Available

Perusahaan kita, sing ana ing Foshan, Provinsi Guangdong, minangka produsen profesional lan supplier dipercaya perabot ruangan. Perusahaan kita utamane fokus ing perabotan rotan, sofa rotan, modular dadi ...

Pembekal Mimpin China Leading Supplier Since 2020
Pemasok sing Diaudit Audited Supplier
Kaca Ngarep Supplier Products Kursi Swing Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Njaluk Price Paling Baru
Min. Rega Order / Rujukan FOB
10 Set US $ 79.00 / Set
Wilayah Lokal: Foshan, Guangdong, China
Kapabilitas R&D: OEM, ODM, Liyane
Syarat-syarat pembayaran: LC, T / T, D / P, Western Union
Brand: TANFLY
Jeneng Brand: TANFLY
Panggil Model: TF-9712
Material: Rotan baja lan baja Galvanis

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

I. Des Desain Produkkritik

Produk Deskritik

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan
Jeneng ProductPinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan
item NoTF-9712
MaterialRotan PE, Baja dilapisi listrik, kain repellent anti banyu
Sizefukuran rame 120 * 120 * 200cm, Ukuran kursi 77 * 72 * 127CM
GW27.00KG
Bobot Max diijini120.00KG
paketTas sing dirajut, paket / set 3 pcs
Loading kapasitas46pcs / 20GP, 112pcs / 40HQ
delivery15 ~ 20 dina sawise nampa simpenan siji 40 "HQ
MOQ

1. tatanan kanthi konten kanthi lengkap: 46pcs / 20GP, 112pcs / 40HQ

2. Kita uga nampa 1 potongan yen ana wong sing njupuk saka perusahaan kita.

II. Gaya liyane

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung LenganPinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung LenganPinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Layanan kita

Sadurunge:

1. kita duwe internatiodepartemen bus busniess, nawakake professiowangsulan nal ing wektu;

2. kita duwe layanan OEM, enggal bisa nawarake kutipan based ing syarat pelanggan;

3. kita duwe wong ing pabrik sing bisa kerja karo dodolan, supaya kita mangsuli lan ngrampungake masalah kanthi cepet lan bisa dipercaya, kaya ngirim conto, njupuk foto HD, lan liya-liyane;

Sawise adol:

1. kita duwe professiotim layanan sawise-jual, ngarahake ngatasi masalah sing bisa ditindakake kanggo pelanggansarang lan kanthi bener, kalebu ganti rugi lan mbalekke, lsp;

2. kita duwe dodolan sing bakal ngirim modhél anyar kanggo pelanggan, lan uga ana tandha anyar ing pasar based ing data kita;

3. kita kudu menehi perhatian marang kualitas produk lan kahanan bisnis para pelanggan, lan bakal mbantu supaya bisa ditindakake kanthi apik.

Kaluwihan kita

1. kita minangka produsen asli karo pabrik dhewe luwih saka 10 taun pengalaman sing melu ing perabotan rotan ing njaban ruangan, kursi ayunan rattan gawenan tangan, sing ngidini kontrol kualitas, wektu pangiriman lan prom sing luwih apikpt profesilayanan sawise-sale;

2. kita duwe fleksibilitas kanggo ngatasi model, rotan, bantal, lan bisa menehi foto pas karo item pelanggan kanthi tepat kanggo njamin ora ana salah paham sadurunge kiriman;

3. kita duwe tim R&D dhewe, internatiotim bisnis nal lan tim layanan sawise-sales, njamin ora ana risiko sawise tuku;

4. kita mesthi mekso nindakake bisnis based on quality, kepercayaan lan benifits bebarengan. Kita dipercaya para pelanggan minangka mitra, banget ngapresiasi paseduluran, lan coba kanthi apik kanggo mbantu nggedhekake bisnis.

Pinggiran Ruangan Playground Pinggiran Wicker Swing Kursi Gantung Lengan

Ndelok karo pitakonan sampeyan lan tampi dibukak!

Kirim pesen menyang supplier iki

*from:
Kanggo:
Foshan Tanfly Furniture Co, Ltd
*Pesen:

Ketik antarane 20 nganti 1,000 karakter.

*Kode email:
Iki dudu apa sing sampeyan goleki? Kirimake Panjaluk Sourcing Saiki