Tipe Bisnis:
Produsen / Pabrik
Rangkaian Bisnis:
Perabot Luar Negeri, Kursi Swing, Sofa Ruangan, Setel Makan, Chaise Lounge, Payung Luar Negeri
Pembentukan:
2001
Kapabilitas R&D:
OEM, ODM, Merek Brand, Liyane
Katentuan Pangginaan supados langkung Pembayaran:
LC, T / T, D / P, Western Union
Pasar Utama:
Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Oséania, Timur Tengah, Asia Wétan
Nilai Output Tahunan:
5 Juta - 10 Yuta dolar
Layanan OEM / ODM
Sample Available

Perusahaan kita, sing ana ing Foshan, Provinsi Guangdong, minangka produsen profesional lan supplier dipercaya perabot ruangan. Perusahaan kita utamane fokus ing perabotan rotan, sofa rotan, modular dadi ...

Pembekal Mimpin China Leading Supplier Since 2020
Pemasok sing Diaudit Audited Supplier
Kaca Ngarep Supplier Furniture Furniture Kantor kursi kursi kursi Patio anyar anyar kanthi meja aluminium

kursi kursi kursi Patio anyar anyar kanthi meja aluminium

Njaluk Price Paling Baru
Min. Rega Order / Rujukan FOB
Sets 10 US $ 279.40 / Set
Wilayah Lokal: Foshan, Guangdong, China
Kapabilitas R&D: OEM, ODM, Liyane
Syarat-syarat pembayaran: LC, T / T, D / P, Western Union
Brand: OEM
Gunakake Khusus: Tabel Outdoor
Umum Gunakake: Furniture Kantor
Paket layang: N
kursi kursi kursi Patio anyar anyar kanthi meja aluminium

Produk Deskritik

Set tali taman dirancang kanthi gaya sing gampang nganggo tali lan akutal base "Sofa ruangan ruangan gaya sederhana kanthi tali lan akutal base ”cocok kanggo ruang tamu ruangan sing dirancang kanthi gaya minimalis. Bagéan lenggahan digawe saka akutal. Anti banyu kanggo banyu kanggo nambah umur perabotan. Ing mburi kursi digawe saka aluminium ditutupi bubuk frame lan tali ndadekake keunikan sofa. Bantal lan bantal digawe saka katun boneka lan kain tahan banyu ... Sing nggawe perabot iki oranly bisa tahan cuaca co conditions nanging uga gampang ngresiki. lan pengawetan. A professioruang tamu ruangan langsung bisa gampang dibangun ing kebon sampeyan.

Spesifikasi Produk

jeneng Productkursi kursi kursi Patio anyar anyar kanthi meja aluminium
Nomer modelTF-402C & TF-401T
SizeTable:70*70*72cm;Chair:57*60*78cm
MaterialAluminium frame lan tali ruangan
RopeTahan UV lan anti banyu
AdvantageCocog kanggo ruangan & jero ruangan
delivery25-30 dina sawise nampa simpenan kanggo 40 "HQ
MOQ

1. pesenan kanthi konten lengkap

2. Kita uga nampa pesenan sameple yen sampeyan bisa njupuk saka pabrik kita.

Luwih akehe digunakake

Ruangan njaba (Taman, Patio, Restoran, Hotel, Villa, Pantai, Resort, Negara Pribumi, Yard, Club, Bar, Kolam renang, Bistro, pekarangan, Balkoni, hawa terbuka, Seaside, Riverside, Taman, Jalanan, Barbecue, wilayah wisata Scenic , Teras, Alun-Alun, Acara, Pernikahan, Kondominium, Komersial, Kediaman, Upacara, Tampilake Korporat, Dek, Yacht, Ruangan rekreasi ruangan) lan kabeh papan hiburan.

Indoor (Cafe, Kamar, Ruang, Rapat, Sunshine, kamar turu, Pameran, Tampilan, Rekreasi perusahaan, Pangsapuri, Lobi Kantor). Sekawan musim sing digunakake; dheweke adaptasi 20 ing ngisor nol nganti 60 suhu iklim, lan fungsi anti banyu lan pangatusan cepet, sanajan diselehake ing jejere kolam renang, ora bakal bisa digunakake. Tahan saka udan ruangan, srengenge, salju, lsp.

Gambar rinci

Related Produk

Informasi Company

Foshan Tanfly Furniture Co, Ltd spesialis ing nggawe perabot ruangan ing sajroning pirang-pirang taun suwene. Kita utamane fokus ing macem-macem perabot ruangan, kayata kursi nyanyi, sofa ruangan lsp. Seneng kaendahan kabeh jinis perabot ruangan. Kita bakal nggawe perabot apa sing dikarepake amarga sampeyan important kanggo kita.

* Skala: 7 Pengalaman, luwih saka 100 karyawan lan pabrik 7000 kothak meter, ruang pameran lan kantor kothak.
* Kualitas: SGS disetujoni.
* Kapasitas: luwih saka 300 * 40HQ container kemampuan prabotan saben taun.
* Pangiriman: Sistem pesenan OA sing efisien nggawe pangiriman 15-25 dina.
* Sawise dodolan: Kabeh sambat nangani sajrone 1-3 dina.
* R&D: 4 wong R&D tim fokus ing ruangan ruangan ruangan, paling ora siji catalouge anyar saben taun dirilis.
* Solusi perabot ruangan siji: TANFLY nyedhiyakake solusi perabotan ruangan sing sampurna. Yen sampeyan kudu nggunakake perabot ruangan liyane sing ora bisa ngasilake, bisa nulungi outsourcing kanggo para panuku.

Bungah krungu priksaan sampeyan ora suwe. Matur nuwun kanggo dropping dening situs web kita.

Layanan kita

Sadurunge:

1. kita duwe internatiodepartemen bus busniess, nawakake professiowangsulan nal ing wektu;

2. kita duwe layanan OEM, enggal bisa nawarake kutipan based ing syarat pelanggan;

3. kita duwe wong ing pabrik sing bisa kerja karo dodolan, supaya kita mangsuli lan ngrampungake masalah kanthi cepet lan bisa dipercaya, kaya ngirim conto, njupuk foto HD, lan liya-liyane;

Sawise adol:

1. kita duwe professiotim layanan sawise-jual, ngarahake ngatasi masalah sing bisa ditindakake kanggo pelanggansarang lan kanthi bener, kalebu ganti rugi lan mbalekke, lsp;

2. kita duwe dodolan sing bakal ngirim modhél anyar kanggo pelanggan, lan uga ana tandha anyar ing pasar based ing data kita;

3. kita kudu menehi perhatian marang kualitas produk lan kahanan bisnis para pelanggan, lan bakal mbantu supaya bisa ditindakake kanthi apik.

FAQ

Q1: Apa istilah pembayaran sing ditampa?


A: T / T (Transfer Telegraphic)B: Western UnionC: PaypalD: MoneyGramQ2: Nalika barang bisa dikirim sawise pesenan diselehake?


Gumantung produk khusus sampeyan, bisa saka 10 dina nganti 30 dina,Produk normal, kita bisa ngirim ing once kaya kita duwe saham, umume barang sing bisa dikirimake ing 15-20 dina kerja! wektu pangiriman sing tepat bakal ditemtokake ing invoice proforma ourutan nce yaiku / contegas / ied.Q3: Sepira suwene sadurunge pelanggan bisa nampa barang kasebut?


Kejabi produksi mentalyen ing ndhuwur, biasane butuh 10-25 dina kanggo kiriman menyang port tujuan ing saindenging jagad. gumantung karo port sampeyan lan kita bakal milih cara kiriman cepet kanggo sampeyan supaya sampeyan entuk barang luwih dhisik!Q4: Apa item sing ditampilake ing situs web siap dikirim sawise pesenan diselehake?


Umume barang sing dibutuhake kanggo digawe ourutan nce yaiku / conBarang tenan / ied.Stock bisa uga ana amarga musim sing beda, monggo contact Staff kanggo informasi rinci.Q5: Kepiye carane entuk kutipan lan nggawe pesenan?


Cukup ngandhani nomer item staf (utawa ltinta) barang sing disenengi lan kita bakal nyiapake detail kutipan kanggo sampeyan. Invoice proforma bakal ditanggepi once order dadi codikonfirmasi lan produksi bakal diwiwiti opambayaran nce dirampungake.

Kirim pesen menyang supplier iki

*from:
Kanggo:
Foshan Tanfly Furniture Co, Ltd
*Pesen:

Ketik antarane 20 nganti 1,000 karakter.

*Kode email:
Iki dudu apa sing sampeyan goleki? Kirimake Panjaluk Sourcing Saiki